Heippa!  Onpa kiva, kun tulit vierailulle.

Lämpimästi tervetuloa!

Olen Pirjo, kolmen aikuisen lapsen äiti ja kolmen ihanan pienen lastenlasten mummi, psykoterapeutti ja Linjaamon perustaja. Olen ollut lapsesta asti herkkä vaistoamaan asioita ja oppinut luottamaan intuitioon. 

Henkiset asiat ovat kuuluneet elämääni enemmän tai vähemmän oikeastaan aina.  Jo ekana lukuvuonna yliopistossa meille opetettiin Maslowin tarvehierarkia ja siellä hierarkiassa ylimpänä oli henkisen kehityksen tarpeet. Ne ovat minullekin ollut aina läheinen aihe.

Sanotaan, että vierivä kivi ei sammaloidu. Siksi olen aina ollut kiinnostunut monista asioita.

Olen tehnyt työtä sosiaalityöntekijänä yli 35 vuoden ajan. Minulla on pitkä työkokemus ihmisten haasteista, hankaluuksista, vaikeuksista ja kipupisteistä. - Ja niitä on ollut omassa elämässänikin - aivan kuin jokaisen elämässä. Kukaan ei niiltä säästy.

Olen nähnyt myös sen, mitä tapahtuu, kun ihminen voimaantuu, lähtee luomaan ja kasvattamaan jotain aivan uutta. Jotain, johon hänen sielunsa häntä kutsui, mutta aikaisemmin ei vaan ollut halua, mahdollisuuksia, uskallusta tai rohkeutta.

Olen toiminut sivutoimisena yrittäjänä jo vuosien ajan oman palkkatyöni ohella, ensin ravintolisien parissa ja sittemmin sote-palveluissa ennen palkkatyöni lopettamista.

Ensimmäisen kerran linjautumisen teema tuli elämääni vahvasti noin 5-6vuotta sitten. Aina vain jostain tuli esiin tuo termi -linjautua. Aloin pohtia sitä tarkemmin ja piti itsekin tehdä sisäistä työtä sen kanssa, kuka minä todella olen, miksi toimin niin kuin toimin, mitä haluan, miksi olen tullut tänne maailmaan, mitä minun kuuluisi tehdä jne. 

Moni elämäni alue oli irrallinen - erillään toisistaan. Oli koti, oli työ, oli läheiset, oli harrastukset, oli ystävät. Kaikki jotenkin erillään.

Sitten se kirkastui - minun tehtäväni on auttaa ihmisiä linjautumaan oman itsensä, oman sielunsa ja oman korkeimman minänsä ja potentiaalinsa kanssa. Löytämään sisäinen viisautensa ja ohjautumaan sen mukaan. Tervehtymään sisäisesti, tulemaan siksi aidoksi omaksi minäksi, ihmiseksi, joksi hänet on suunniteltu.
Tämän tien olen itsekín käynyt läpi. 

Olinhan minä tavallaan tehnyt sitä samaa auttamistyötä lähes koko ammatillisen uran ajan. Viimeiset 15 vuotta olen tehnyt työtä tietoisemmin ihmisten sisäisten voimavarojen vapauttamisen parissa.

Olen opiskellut lisäksi lukuisilla kursseilla ja monissa koulutuksissa. Oikeastaan jotain täydennyskoulutusta on ollut menossa lähes vuosittain. Muutaman viime vuoden aikana olen tutustunut enemmän Human Designiin ja Quantum Human Designiin. 

Human Design on eräänlainen  havahtumisen, eheytymisen ja voimaantumisen käytännöllinen ja konkreettinen työväline. Se on myös tietoisuustyökalu ja itsetuntemuksen apuväline.

Human Design ei ole psykoterapiaa, mutta se on hyvin voimaannuttava ja terapeuttinen työväline ja -menetelmä, jonka avulla voi tutustua itseensä tarkemmin ja tietoisemmin. (Lue lisää Human Designista täältä )

Koulutuksia:

Voimavara- ja ratkaisukeskeinen perheterapiakoulutus ET
Voimavara- ja ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus
Quantum Human Design Specialist level 3
Lukuisia ammatillisia täydennyskoulutuksia

Muita koulutuksia:
NLP Practicer
NLP Master Practicer
Kognitiivinen lyhytterapia
Hypnoterapiakoulutuksia
Kvanttihypnoosi
Menneiden elämien regressio
Elämäntaidon Valmentaja
Enneagrammiohjaaja
Life Coach
EFT - Tunteiden vapautustekniikka  
Reiki1
Thetahealing
Terapeuttinen energiahoitaja