Tiesitkö, että voit 
tukea eteerisillä
öljyillä tunteiden tasapainoa ja omaa energiatyyppiäsi?

Tiedätkö jo oman Human Design-energiatyyppisi?


 


 

                         

TULE MUKAAN ILMAISEEN 
ETEERISET ÖLJYT JA HUMAN DESIGN- KOULUTUKSEEN ZOOMISSA
                              PERJANTAINA 27.10.2023 KLO 13.


TULE MUKAAN ILMAISEEN ETEERISET ÖLJYT JA HUMAN DESIGN- KOULUTUKSEEN ZOOMISSA

                                             PERJANTAINA 27.10.2023 klo 13.00 Kesto noin reilu tunti

Zoomissa opit muun muun:

  • Mitä eteeriset öljyt ovat
  • Miten öljyt tukevat tunnetyöskentelyssä ja oman tasapainon luomisessa
  • Miten voit tukea eteerisillä öljyillä omaa Human Design- Tyyppiäsi
Ilmoittaudu Zoomiin:

"Yhden koon malli ei toimi kaikille."

Quantum Human Designin periaate

Hei, olen Pirjo

"  Olen nähnyt, mitä tapahtuu, kun ihminen voimaantuu, lähtee luomaan ja kasvattamaan jotain aivan uutta.

Jotain sellaista, johon hänen sielunsa häntä kutsui, mutta aikaisemmin ei vaan ollut halua, mahdollisuuksia, uskallusta tai rohkeutta "


Minua ovat aina kiehtoneet ihmisen voimavarat ja potentiaali. Kenties juuri sen vuoksi olen valinnut käydä myös voimavarakeskeisen perhepsykoterapiakoulutuksen.

Ihmisen omat sisäiset voimavarat ja niiden esiin nostaminen ovat minulle yli 35 työvuoden kokemuksella vaativassa asiakastyössä olleet aina ollut kantavia teemoja.

Yli 10 vuotta sitten törmäsin ensimmäisen kerran eteerisiin öljyihin. Psykoterapeuttina tiesin hajuaistin olevan ihmisen voimakkaimpia aisteja. Niinpä sitten nuo eteeriset öljyt tulivat myös minun elämääni. 

Muutama vuosi sitten törmäsin Human Designiin ja innostuin siitä heti. Nyt myöhemmin olen tutustunut Human Designiin ja opiskellut siitä lisää -  Quantum Human Design Specialist -sertifikaatin tasolla 3. Seuraava viimeinen, 4-taso on kesken.

Human Design on aivan loistava työkalu oman itsensä ymmärtämiseen sekä itsetuntemuksen lisäämiseen. Eikä se ole edes vaikeaa, kun ymmärtää perusjutut siitä kartasta. 

Eteeriset öljyt ovat aivan loistava tuki tunteiden tasapainottamiseen, rentoutumiseen ja parempaan hyvinvointiin.  

Aina vain kiehtovammaksi se tulee, kun löytää omaan energiatyyppiin sopivat ja omaa energiatyyppiä tukevat eteeriset öljyt.

He sanovat

Olin Pirjon ohjaamassa kvanttihypnoosissa. Alku jännityksestä pääsin Pirjon rauhoittavalla äänellä ja olemuksella nopeasti hyvin rauhoittuneeseen tilaan. Koin hoidon aikana selkeän tarinan, suuria tunteita surusta liikutukseen, ja Pirjon ohjauksessa se kaikki tapahtui turvallisesti.

Liikoja paljastamatta, jokaisen kiinnostuneen kannattaa kokea oma matkansa. Suosittelen Pirjon hoitoa koko sydämmestäni

Sain hoidosta paljon vastauksia ja vahvistuksia, purettua vanhaa, mutta ennen kaikkea oli mahtavaa päästä tunteeseen, mitä hyvää olen voinut entisessä elämässä itselleni suoda ja että voin suoda sen ja vielä enemmän myös tässä elämässä, kun minulla on entisen elämän opit hallussa.

- Katriainen-


Kävin Pirjon kanssa läpi omaa Human Design karttaani ja se avasi isoja oivalluksia. Oli hämmentävää nähdä, miten kartasta pystyi suoraan tunnistamaan itsensä ja miten on elämänsä aikana toiminut.


Pirjo kävi karttaa läpi rauhallisesti ja selkeästi joka oli tärkeää, sillä aihe on itselle vielä suhteellisen tuntematon.


Hän avasi käsitteitä sitä mukaa kun pyysin niihin selvennystä.

Pirjon asiantuntemus Human Designista on merkittävä ja jatkan mielelläni hänen kanssaan kartan läpikäyntiä. Suosittelen lämpimästi!


-Tiia Konttinen-

 

Ilmoittaudu ilmaiseen Zoom-koulutukseen: